HTML Template

InnovAthlon:s affärsidé är att erbjuda konferensarrangörer, restauranger och hotell, ett unikt koncept för att tillhandahålla spännande och roliga gruppaktiviteter till sina gäster, i befintliga lokaler, utan personalkrävande insatser. Inte för svårt för någon, men en riktig utmaning för den med vinnarinstinkten.

InnovAthlon AB har funnits i Luleå sedan 2004. Vi startade med restaurang, café och inomhusgolf under namnet GolfGarden Nordic AB.

År 2008 lanserade vi vår mångkamp. Det var ett helt nytt koncept som bestod av egentillverkade grenar. Tävlingsformen visade sig vara mycket populär.

År 2013 när vi inte längre hade tillgång till restaurang- och aktivitetslokalen, bestämde vi oss för att inte bygga upp en ny anläggning, utan istället utveckla mångkampen till en säljbar produkt så att andra företag skulle få möjlighet att erbjuda sina gäster den populära aktiviteten.

Vi ändrade företagsnamnet till InnovAthlon AB för att bättre passa vår nya inriktning.
Vad kommer då namnet InnovAthlon från? Det är ett fantasiord som är en blandning av två engelska ord vilka förklarar företaget verksamhet på ett bra sätt, "Innovative" och "Decathlon" som på svenska betyder innovativ tiokamp.

Nu är vi klara med utvecklingsarbetet och kan leverera nyckelfärdiga system där personlig leverans, installation och utbildning alltid ingår i paketet.

Se en bild på mångkampen här.