Fyrverkeri

VD Innovathlon ABÄNTLIGEN! Nu finns det mycket att fira.
Ny lokal med verkstad och showroom, ny hemsida, men framför allt, efter två års utvecklingsarbete kan InnovAthlon:s nya mångkamps-produkt presenteras för en bredare publik.
Målgruppen blir hotell, restauranger, konferens- och nöjesarrangörer som är i behov av aktiviteter för att locka nya kundgrupper. Tanken är att den mångkamp som vi själva använt oss av under fem års tid och därefter vidareutvecklat, kommer att passa in i kundernas befintliga lokaler utan att ta större ytor i anspråk. All utrustning byggs av InnovAthlon från grunden och är ett gediget hantverk fyllt med den senaste teknologin.
Jag får personligen användning för de erfarenheter jag samlat på mig under 25 år som El- Teleingenjör, utbildningsledare, programmerare och IT-konsult. Dessutom ger mina 8 år som eventföretagare en kunskap om branschen vilket övertygar mig om att mångkampen blir ett lyft för företagets kunder som får en kraftigt ökad omsättning. Jag är dock speciellt stolt över att få en möjlighet att sprida en ny aktivitet över landet som kommer att bli mycket populär och uppskattad hos alla som får en möjlighet att prova på denna.
Är du intresserad av InnovAthlons mångkamp, finns möjlighet att besöka vårt showroom i Luleå. En lokal där mångkampsgrenarna finns för visning. Välkommen!

Leif Askenby