HTML Template

InnovAthlons mångkampssystem kan beskrivas som ett svenskt hantverk med högteknologiskt innehåll.
En stilfull möbel i teak och svartlackerad metall.

Bygget av grenarna är en lång process som kräver en mängd resurser.
I datorer skapas program för att styra mångkampssystemet och för att producera CAD-ritningar.

I metallverkstan används ritningarna för att CNC-fräsa och borra. Andra delar behöver bockas och svetsas. Därefter lämnas dessa till pulverlackering för att få en hållbar ytfinish.

I träverkstan sågas, borras och klarlackas trädetaljerna som till huvudsak är i teak.

Därefter monteras alla delar till en komplett gren tillsammans med dator och bildskärm. Om det krävs egendesignade kretskort, måste dessa etsas, CNC-fräsas, förses med komponenter och lödas innan montering.

På utvecklingssidan jobbas det samtidigt febrilt med testning av nya idéer.
Ett exemplar av varje nyutvecklad gren placeras i vårt showroom där tilltänkta kunder kan testa grenarna och den obligatoriska fotograferingen sker för uppdatering av hemsidan.

Hårdvara

Genom att tillverka alla komponenter själva kan vi garantera att de har rätt kvallité och kommer att hålla många år framöver. CAD-ritningar och CNC-fräsning används vid metall- trä- och elektroniktillverkning.

Programvara

Programvaran som styr grenarna har vi utvecklat själva. Med hjälp av 25 års erfarenhet inom IT-branchen har vi skräddarsytt kretskort, komponenter och programvara.

Slutprodukt

Genom att kombinera hantverk och högteknologi, har vi skapat ett avancerat mångkampssystem som är helt unikt. En stilfull möbel som passar in i alla miljöer.