Lagnycklar

InnovAthlon:s mångkamp består av ett unikt koncept med grenar där deltagarna alltid utför något handgripligt själva. På så sätt har vi skapat roliga och spännande aktiviteter där alla kan vara med utan krav på kondition eller muskelstyrka. Samtidigt är det oerhört utmanande för den som är ute efter att bli en mästare i någon gren.

Spelarnas resultat lagras i en lagnyckel som laget har med sig under tävlingens gång. Varje gren kan ge 0 - 90 poäng och är alltid ett jämnt tiotal. Man tävlar alltid mot sig själv och inte mot någon annan i laget, vilket är att föredra vid alla former av teambuilding där man bör hjälpa varandra och därmed laget.

Alla totalresultat räknas som ett snittresultat beräknat på antal genomförda grenar. Det gäller både individuella resultat och lagresultat. Det gör tävlingen spännande från första gren oavsett hur många grenar som genomförts eller om antalet deltagare är olika i lagen. Det spelar inte heller någon roll om en lagdeltagare kommer för sent och inte varit med från start eller om någon måste avvika innan laget genomfört alla grenar.

Se nedanstående film för en kort demonstration:Lotteriinspektionen har synpunkter på många typer av spel och p g a detta har vi undvikit sådana spel som alltid räknas som tillståndspliktiga. Till dessa hör traditionella Ishockeyspel, Fotbollsspel, Flipperspel och Arcadespel. Vi har istället valt många av de grenar som ingår i riksidrottsförbundet såsom pistolskytte, gevärsskytte, skidskytte, basket, handboll, fotboll, ishockey och bangolf. Andra grenar följer riktlinjerna genom att de utförs med deltagarens hand utan mekanisk koppling såsom Tai-chi, Slalom, Air-Hockey, Biljard, Reaktion, Pilkastning och andra kastgrenar.

InnovAthlon AB levererar ett helt nyckelfärdigt system som kan börja användas omedelbart. I köpet ingår alltid personlig leverans, installation samt utbildning av personalen.

Slipp papper och penna

Det har aldrig varit enklare att hålla koll på poängen. Inget papper eller penna behövs utan allt sköts via en lagnyckel som laget använder under hela tävlingen. Via grenarnas pekskärmar kan man även se instruktioner, ändra lag- och spelarnamn och naturligtvis se sina poäng.

Unika mångkampsgrenar

Vi arbetar alltid hårt med att ta fram nya grenar som ingen sett förut. Genom att ha ett brett utbud av grenar kan vi erbjuda en unik mix enligt varje kunds önskemål.

Personlig Leverans

Vi levererar ett helt nyckelfärdigt system. Därför levererar vi även systemet personligen, installerar på plats och utbildar personalen, allt för att på ett så enkelt sätt som möjligt se till att kunden kommer igång.